Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ποδήλατο και ζωή

Δεν πρόκειται να σας απαριθμήσω εδώ τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ποδήλατο.
Είναι σίγουρο ότι οι πόλεις θα μπορούσαν να γίνουν πιο φιλικές προς τους ποδηλάτες.
Θέλω να σας πω ότι στις 9 Μάη 2010 γίνεται πανελλαδική ποδηλατοδρομία.
Επισκεφθείτε την σελίδα http://www.podilates.gr για λεπτομέρειες.
Από την σελίδα http://www.zoi-podilato.com δανειστήκαμε το παρακάτω πολύ ωραίο βιντεάκι.

3 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Ναι, PLM, γίνεται κάθε χρὀνο τέτοια εποχή και έχει όλο και περισσότερη συμμετοχή. Σε πείσμα της αδιαφορίας της Πολιτείας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας ( η χρήση του Ι.Χ δεν αποθαρρύνεται, τα ΜΜΣ δεν οργανώνονται, το ποδήλατο αποτελεί μια γραφικότητα - αν αποτελεί κάτι κλπ), σε πείσμα, λοιπόν, της αδιαφορίας, οι ποδηλάτες αυξάνονται.
Να τονιστεί ότι στην ουσία η ποδηλατοπορεία της Κυριακής είναι μία διαδήλωση των ποδηλατών με συγκεκριμένα αιτήματα.
Θα σας δούμε εκεί;;

Συγχαρητήρια για την επιλογή της ανάρτησης!

joanna είπε...

Επιτέλους,Αλκίνοε,τα κατάφερα.Εσύ ξέρεις τι εννοώ και σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοήθησες.Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθώ κι εγώ τις αναρτήσεις και χαίρομαι που μπορώ να ταξιδεύω σε έναν κόσμο πρωτόγνωρο για μένα. ΄Οσον αφορά την τελευταία ανάρτηση 'Ποδήλατο και ζωή', είναικαταπληκτικό και μπορεί να προβληματίσει έντονα και τον πλέον αδιάφορο.Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου, Αλκίνοε.

Emmanuel Manolas είπε...

@Διονύσης Μάνεσης
Αγαπητέ Διονύση σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις και σε αυτό το ιστολόγιο. Βασικά, θα έπρεπε να αναρτούν θέματα και να σχολιάζουν οι μαθητές και οι καθηγητές του Πρώτου Λύκειου Μοσχάτου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.
Θα με στεναχωρεί αυτό για λίγο διάστημα, αλλά ελπίζω, από τον Αύγουστο που θα είμαι συνταξιούχος, ότι θα βρώ άλλα ενδιαφέροντα.
(PLM μέχρι τότε ο φίλος σου Μανώλης)

@Jeannete
Αγαπητή Jeannete μη μεγαλοποιείς τα θέματα. Εγώ λέω ότι δεν έκανα κάτι σημαντικό - εσύ λες άλλα και με ευχαριστείς κιόλας. Λοιπόν, αν μου έχεις λίγη εμπιστοσύνη, δέξου την άποψή μου ότι αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι αμελητέα ποσότητα συγκρινόμενα με όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει αν έβαζαν όλοι τον δημιουργικό εαυτό τους να εργαστεί ακάματα στο έργο της βελτίωσης της μικροκοινωνίας μας. Είναι μόνο δική σας δουλειά τώρα, αφού εγώ σας αποχαιρετώ σύντομα.
(Alkinoos μέχρι τότε ο φίλος σου Μανώλης)